Sfaturi pentru mame

Nu promite copilului lucruri pe care știi că nu le poți îndeplini

Nu promite copilului lucruri pe care știi că nu le poți îndeplini - RevistaMargot.ro

– Ecaterina Andronescu vrea să scurteze vacanţa de iarnă deoarece, potrivit ministrului Educaţiei, este prea lungă perioada de trei săptămâni în care elevii stau acasă, timp în care uită materia. Ministrul a spus că au fost discutate modificări la structura anului şcolar 2019-2020. (Mediafax)

– Elevii din cinci instituţii de învăţământ din Capitală au fost trimişi acasă, marţi, din cauza unei avarii la RADET, au precizat, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar din Bucureşti, care subliniază că miercuri problema va fi rezolvată.

Liceul „Emil Racoviţă” şi Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu” din Capitală au rămas fără căldură, marţi, iar elevii au fost trimişi acasă. Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru şcolile 190, 85 şi 56, unde nici acolo nu este căldură. (Mediafax)

– Copiii merg la școală vineri, 25 ianuarie, a declarat pentru Edupedu.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București. “Doar ziua de 24 este liberă, potrivit calendarului anunțat de către guvern. Ziua de 25 nu a fost declarată zi liberă, nu s-a făcut punte cu ziua de 24”, a explicat Marina Manea. (Edupedu)

– Anumite școli speciale le cer părinților să îi trimită pe copii și cu însoțitori la clasă. Avertismentul vine de la Federația pentru Persoanele cu Tulburări din Spectrul Autist. Organizația cere oficial Ministerului Educației să clarifice legislația și să anunțe public dacă școlile speciale au dreptul să pretindă însoțitori școlari pentru copiii cu nevoi speciale, dată fiind normarea diferențiată față de învățământul de masă. (Edupedu)

– Guvernul polonez a aprobat, marți, un proiect legislativ care prevede acordarea de pensii mamelor casnice cu patru sau mai mulți copii. (Stirile Pro Tv)

– Doi bebeluşi, în vârstă de trei, respectiv opt luni, internaţi la Spitalul de Pediatrie din Sibiu au fost diagnosticaţi cu gripă, în urma testelor de laborator, anunţă Direcţia de Sănătate Publică. Alte 44 de teste rapide au ieşit pozitive pentru gripă. (Stirile Pro Tv)

– Ține-te de cuvânt! Nu promite copilului lucruri pe care știi că nu le poți îndeplini, pentru a-l păcăli pe moment. (Revista Margot)

Rubrica Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.