Copilul

Pas cu pas în Disneyland Paris

Pas cu pas în Disneyland Paris, sursa foto: Pinterest - revistamargot.ro

Poți să ai cinci ani sau cincizeci de ani, nimeni în Eurodisney Paris nu se va întreba care îți este vârsta. Pentru că, indiferent de etate, Disneyland Paris este un loc al fericirii. Nu poți vizita Parisul fără să te duci măcar o zi la Disneyland Paris. Este un obiectiv principal în capitala Franței și totodată visul oricărui copil.

Pas cu pas în Disneyland Paris, sursa foto: Pinterest - revistamargot.ro

Disneyland-ul din Paris în perioada iernii, sursa foto: Pinterest

Oferă-le șansă de a se simți ca Albă că Zăpadă sau Peter Pan. Odată ce vor ajunge în față coloratelor porți din Disneyland Paris, cei mici își vor dori să nu mai plece prea curând de acolo.

Disneyland Paris este destinația perfectă pentru o vacanță în familie. Atunci când se află în Eurodisney, copiii sunt din cale afară de bucuroși, iar părinții și bunicii își pot retrăi copilăria în cele mai vesele culori. În Disneyland Paris vei descoperi numeroase colțuri tematice, pentru copii de toate vârstele. Odată ce ajung la Eurodisney Paris, cei mici vor putea conversa cu personaje din povești, care vor avea grijă să îi facă să se simte parte din basmul lor.

Disneyland-ul din Paris are două mari parcuri, fiecare cu atracțiile sale: Parcul Disneyland, care conține 5 zone – Fantasyland, Discoveryland, Adventureland, Frontierland și Main Street UȘA, și Parcul Walt Disney Studio, unde se află platourile de filmare ale celor mai populare filme din universul Disney.

Primii pași te vor duce pe Main Street, USA. Toate magazinele din Disneyland Paris le vei găsi chiar pe această stradă. Vei avea astfel șansa de a cumpără acele urechi faimoase ale lui Mickey Mouse sau o pălărie Pluto, vei putea să servești preparate delicioase oferite de restaurantele din zona, vei putea să te duci la cinema IMAX, sau să iei parte la show-ul „Vestul Sălbatic al lui Buffalo Bill”.

Minnie dansând alături de Mickey Mouse, sursa foto:Pinterest

Urmatoarea oprire va fi la Castelul Disneyland. Știai că acest castel, ce se înalță atât de mândru în Eurodisney Paris, este de fapt o copie a Castelului Neuschwanstein care a fost construit din inițiativa lui Ludwig II de Bavaria? Se pare că basmele sunt inspirate din realitate.

Pentru pasionații de astronomie și știință, Disneyland Paris a pregătit Discovery Land. Eurodisney Paris a aflat secretele spațiului și ți le va împărtăși.

Visatorii sunt așteptați în Fantasyland. Aici, basmele devin reale. Fiecare fetiță va fi mai mult decât încântată să pășească în lumea Cenușăresei și a Albei că Zăpadă.

Profita de șansă de a zbura întocmai că Peter Pan. Fii răbdător și nu abandona rândul, pentru că doar așa vei putea să îți îndeplinești visele, chiar dacă în călătoria ta va apărea și infamul Căpitan Hook. Vei ști cu siguranță cum să îl înfrunți.

Daca vrei să vezi căsuța Albei că Zăpadă, atunci află că Eurodisney are harta casei ei și chiar a construit-o. În Disneyland Paris, toate poveștile își dezvăluie secretele.

Chiar și Căpitanul Sparrow a decis să te primească în lumea sa  la– Adventureland – care acum a devenit un colț din Disneyland Paris. Pășește fără teamă în această lume și vei deveni un pirat viclean ca și el.

Pentru cowboys, Eurodisney Paris a pregătit Frontierland. Fii prevăzător atunci când vei porni să descoperi comorile ascunse.
Daca tânjești după aventură și senzații țări, urcă-te la bordul navetei spațiale ce te va purta printre stele. Pune-ți centură de siguranță și zboară către luna. Acum ai ocazia de a-i spune dorința arzătoare steluței tale norocoase.

Al doilea parc din Eurodisney, Walt Disney Studio Park, te va întâmpina cu atracții un pic mai elaborate și cu tot felul de senzații țări. Poți să faci chiar un tur al studiourilor Walt Disney, pentru a vedea cum se crează furtunile, zilele însorite, incendiile și alte cadre din filme.

Te sfătuuim să îți rezervi biletele pentru Eurodisney Paris online, înainte de a ajunge aici. Vei economisi bani și, în acest mod, vei putea să eviți cozile, un fenomen destul de întâlnit în Disneyland Paris. Eurodisney are propriile locuri de cazare în Disneyland Paris, pentru că tu să îți petreci noaptea prin praf de stele și pulbere magică. Prețul biletelor de intrare variază în funcție de numărul de zile, dar și de numărul de parcuri în care este permis accesul. Poți urmări din când în când siteul Disneyland, unde mai apar diverse oferte promoționale.

Covrig în forma capului lui Mickey Mouse, sursa foto: Pinterest

Iata câteva prețuri informative

Pentru un bilet valid pentru 1 zi/ 1 parc, ai acces o singură zi în unul dintre cele 2 parcuri, iar un adult va plăti 63 euro și un copil între 3-11 ani 58 euro.

Pentru un bilet valabil pentru 1 zi/ 2 parcuri, ai acces la cele 2 parcuri, iar un adult plătește 74 euro și un copil între 3-11 ani 68 euro.

Pentru un bilet valabil pentru 2 zile/ 2 parcuri, un adult plătește 139 euro, iar un copil între 3-11 ani 126 euro.

Pentru un bilet valabil pentru 3 zile/ 2 parcuri, un adult plătește 169 euro, iar un copil între 3-11 ani 156 euro.

Abonamente:

Abonament 3 zile (3 la preț de 2): adulți: 139.00 euro, copii între 3-11 ani: 126.00 euro

Abonament 4 zile (4 la preț de 3): adultul plătește 169.00 euro, iar un copil între 3-11 ani: 156.00 euro

Abonament 5 zile (5 la preț de 4): adultul plătește 199.00 euro, iar un copil între 3-11 ani: 181.00 euro.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.