Parenting

Primul Revelion alături de cel mic

Felicitări! Ați ajuns până aici împreună. A mai trecut încă un an, cu bune și cu rele, iar ceva extraordinar s-a petrecut în viața ta, în 2017 ai dat naștere unui bebeluș. Dacă cel mic are până într-un an, peste câteva zile urmează să vă petreceți împreună primul Revelion.

Fie că vei decide să rămâi acasă împreună cu familia, să mergi împreună cu cel mic într-o vizită sau într-o scurtă călătorie te vei gândi ce poți să faci pentru a da o notă specială acestui moment important.

Primul rveelion alături de cel mic - revistamargot.ro

sursa foto: Pinterest

Îmbrăcați-vă festiv

Chiar dacă nu vă veți părăsi casa merită să aduceți puțină strălucire în viața voastră.

Un set de tricouri pentru tine și cel mic, poate chiar și pentru tătic va accentua sentimentul de unitate al familiei voastre. să nu mai vorbim de cât de bine veți arăta.

Primul revelion alături de cel mic - revistamargot.ro

sursa foto: Pinterest

Invită și alți copii

Sigur ai prieteni ce au și ei la rândul lor copii. De ce să nu-i inviți și pe aceștia pentru a avea parte de o petrecere pe cinste?!

Poți face un mini-bar cu gustări sănătoase pentru cei mici: brioșe cu morcovi, turtă dulce cu miere și să te bucuri de compania amicilor tăi.

Primul revelion alături de cel mic - revistamargot.ro

sursa foto: Pinterest

 

Un panou cu amintiri de peste an

Adu-ți aminte de momentele importante ale acestui an, sigur vei găsi măcar pe telefonul mobil câte o fotografie pentru acestea.

Printează-le și pune-le pe un panou care să-ți amintească mereu de aceste clipe fericite.

Primul revelion alături de cel mic - revistamargot.ro

sursa foto: Pinterest

Fii recunoscătoare!

La miezul nopții închide ochii și amintește-ți de lucrurile pentru care ești recunoscătoare. Bun!Acum fă repede o poză a acestui moment și promite-ți că vei încerca să fii o mamă cât mai bună pentru copilul tău!

Pe 1 ianuarie vă veți trezi și veți lua micul dejun în familie, primul mic-dejun din anul viitor și unul din multele altele care urmează!

Enjoy it!

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.