Agenda piticilor

Proiecții pentru părinții cu bebeluși la HAPPYCINEMA®

HAPPYCINEMA® și Asociația SAMAS îi invită pe părinții cu bebeluși în burtică sau în brațe la o serie de proiecții dedicate lor!

În cadrul acestui program, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții speciale:

* nu vor rula trailere și reclame
* sonorul filmului va fi diminunat
* în sală luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebelușii să nu se sperie

Atmosfera prietenoasă și calmă din cinema îi va face pe noii părinți să scape de stres și să se relaxeze la cinema. Cinematograful va fi dotat cu mese și consumabile oferite gratuit (scutece, aleze, șervețele).

Luna aceasta, va fi proiectată comedia Băieți buni! produsă de  Seth Rogen și Evan Goldberg (scenariștii comediilor Superbad, Pineapple Express și Sausage Party). Proiecția va avea loc sâmbătă, 24 August, ora 16:00.

Sinopsis: După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max, un puști de 12 ani (Jacob Tremblay, din Room), intră în panică pentru că nu știe să sărute. Dornic să învețe rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarăși, Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) și Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) se decid să folosească drona tatălui lui Max, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze (sau așa visează ei) un cuplu de adolescenți îndrăgostiți de vizavi de casa lui Max.

Be HAPPY!

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.