Naștere

Târgul online Mami și Bebe vă așteaptă între 15 august și 15 octombrie cu super Reduceri si Cadouri

Târgul online Mami și Bebe ediția a V-a a început! Este singurul eveniment dedicat ofertelor speciale de produse și servicii pentru părinți și copii, desfășurat 100% online.

Mămicile și gravidele sunt așteptate să rasfoiască Ofertele Expozanților, concepute special pentru acest eveniment online: reduceri, pachete speciale și multe gratuități.

Fiecare clientă va primi un Super Cadou din partea AmNăscutAcolo.ro, Editura Integral și Liloo.ro!

Printre ofertele Târgului online Mami și Bebe se numără:

Reducere consistentă la abonamentele pentru cărți și jucării oferită de Evertoys.

Botaniq.ro oferă reducere la un produs premiat internațional  dar și la alte produse dedicate bunăstării copilului.

Un Landou și alte cadouri oferite de banca de celule stem Euromedics.

Reducere oferită de McAna Concept la pernele pentru gravide și la protecțiile impermeabile.

Produsele Suavinex, biberoane și suzete transformate în adevărate accesorii la modă, se bucură de o reducere frumoasă oferită de Medimfarm.

Sagal.ro oferă o reducere atrăgătoare la produsele smart pentru îngrijirea copilului, cum ar fi termometrul care trimite alarme pe telefonul mobil, și la jucării.

Bicicletele, tricicletele, jucăriile, ursuleții si alte produse Steiff sunt disponibile numai pentru clientele Târgului Mami și Bebe la reduceri consistente.

Salteaua Baby Puzzle  de la iSleep poate fi achiziționată la preț redus, la fel și protecția impermeabilă, pentru ca somnul micuțului să fie odihnitor și poziția corpului sănătoasă.

Târgul online Mami și Bebe este organizat de AmNăscutAcolo.ro, site-ul pe care puteți citi mii de povești reale despre naștere, scrise chiar de mămici. De peste 8 ani acesta contribuie la o mai bună informare a gravidelor despre  medici , maternități, servicii medicale și experiența nașterii.

„Începând cu această ediție, Târgul online Mami și Bebe se desfășoară pe o platformă dedicată, cu o grafică nouă, modernă și ușor de navigat. Timpul este prețios și faptul că atât de multe oferte speciale pentru gravide, mămici și copii pot fi găsite într-un singur loc, la un click distanță, este minunat și mai ales foarte util.” spune Roxana Andreea Rusu- Fondator AmNascutAcolo.ro.

 

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.