Alimentație

Rețetă de mic-dejun pentru cei mici: puișori din brânză cu morcov

Rețetă de mic-dejun pentru cei mici: puișori din brânză cu morcov - RevistaMargot.ro

Vrei să îl surprinzi pe cel mic când îi prepari micul-dejun?

Iată o rețetă hazlie bogată în calciu şi vitamine pe care i-o poți pregăti rapid.

Ai nevoie de:

100 de grame de brânză dulce proaspătă

1 morcov mijlociu dat pe răzătoarea mică

1 ceapă albă

2-3 măsline pentru decor.

Cum procedezi:

Amesteci cele două tipuri de brânză cu morcovul ras.

Vei obține o pastă din care modelezi capul rotund al puișorilor.

Realizezi ciocul din bucăţi de morcov, iar ochii din bucăţele de măsline.

Modelezi corpul oval, aplici o fâșie de ceapă pentru a ridica la spate codiţa şi două fâşii în loc de aripi.

Le așezi frumos pe farfurie, iar prichindelul tău nu le va rezista.

Poftă bună!

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.