Alimentație

Rețetă yummy pentru cei mici: Piure de dovlecel şi gălbenuș de ou

Rețetă yummy pentru cei mici: Piure de dovlecel şi gălbenuș de ou - RevistaMargot.ro
Piureul de dovlecel este ideal în această perioadă pentru alimentația copilului tău.
Dovlecelul are proprietăți diuretice şi se digeră foarte ușor.

Ai nevoie de:

  1 dovlecel
  1 gălbenuș
  1 cartof
  unt, cam cât ½ nucă
  sare (dupa vârsta de 1 an)

Cum procedezi:

Poți opta pentru varianta de fierbere sau coacere în cuptor a legumelor.
Dacă alegi prima variantă, cureți dovlecelul, elimini fibrele şi sâmburii, apoi îl tai în bucăți.
Fierbi dovlecelul şi cartoful, iar separat fierbi un ou tare.
După ce au fiert legumele, le scurgi de apă şi adaugi gălbenușul, apoi le pasezi, adaugi untul şi un praf de sare.

Distribuie:
2 comments
    • Revista Margot 2 martie, 2018 at 13:20 Răspunde

      Desigur, insa terminologia de bebelus de aplica copiilor pana in 2 ani. Iar dupa 1 an, un varf de sare deja poate fi folosit in mancare.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.