Concursuri

CONCURS – Opera Comică pentru Copii – spectacolul Albă ca Zăpada

Lansăm un nou concurs UNIC, marca Opera Comică pentru Copii, pentru câștigarea unor premii numai bune de savurat în familie. De această dată, invitația este pentru spectacolul de balet “Albă ca Zăpada”.

Vă dezvăluim cuvintele cheie pentru ca distracția să fie garantată: Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din țară?

balet ,,Albă ca Zăpada”

În cadrul acestui concurs se pun la bătaie următoarele premii:

– două invitații duble la spectacolul de balet Albă ca Zăpada, care va avea loc la Opera Comică pentru Copii în data de 15 februarie, orele 17.00

 Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste trei condiții:

– TAG altor șase persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul

– SHARE (public) postării în care este anunțaț concursul

– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care unul din premii nu este revendicat până pe data de 13 februarie 2020, orele 13.00, premiul va fi automat alocat, fără notificare, altui participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 05 – 10 februarie 2020, ora 10:00. Câștigătorii vor fi anunțați în intervalul 11-12 februarie 2020. Fiecare participant (profil personal) se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Vor fi înscriși doar cei ce vor îndeplini condițiile de participare până data și ora de terminare a concursului. Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a invitației triple.

balet ,,Albă ca Zăpada”

Din 15 februarie, publicul este așteptat să vizioneze spectacolul de balet ,,Albă ca Zăpada”, în regia și coregrafia celebrei balerine, Corina Dumitrescu, adaptare după capodopera literară a Fraților Grimm. Albă ca Zăpada, cei șapte pitici ai săi, Prințul și Mama Vitregă vin la Opera Comică pentru Copii să-și spună povestea în pași de dans, pe muzica semnată de compozitorul Cornel Trăilescu. Condamnată de mama sa vitregă pentru că era mai frumoasă, Albă ca Zăpada reușește să fugă în pădure și să depășească, cu ajutorul prietenilor săi, toate obstacolele apărute în calea lor. Cei mici, împreună cu familiile lor, sunt așteptați să se alăture aventurii Albei ca Zăpada în weekendurile 15 – 16 și 22 – 23 februarie, într-una dintre cele 4 reprezentații programate.

Găsiți aici numele câștigătorilor, dar și lista completă a participanților.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.