Concursuri

CONCURS – Disney in Concert – Magical Music From The Movies

Disney Music from the Movies

Lansăm un nou concurs UNIC, marca Disney, pentru câștigarea unor premii numai bune de savurat în familie. De această dată, invitația este pentru producția “Disney in Concert – Magical Music From The Movies”.

Disney in Concert - Magical Music From The Movies

Vă dezvăluim cuvintele cheie pentru ca distracția să fie garantatăLION KING, MARY POPPINS, ALADDIN, FROZEN, CARTEA JUNGLEI, FRUMOASA ȘI BESTIA, COCOȘATUL DIN NOTRE DAME, PIRAȚII DIN CARAIBE și MICA SIRENĂ.

În cadrul acestui concurs se pun la bătaie următoarele premii:

– două invitații duble la spectacolul Disney in Concert – Magical Music From The Movies, care va avea loc la Circul Metropolitan București în data de 07 februarie, orele 19.00

 Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste trei condiții:

– TAG altor zece persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul

– SHARE (public) postării în care este anunțaț concursul

– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care unul din premii nu este revendicat până pe data de 30 ianuarie 2020, orele 13.00, premiul va fi automat alocat, fără notificare, altui participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 23 – 27 ianuarie 2020, ora 22:00. Câștigătorii vor fi anunțați în intervalul 28-29 ianuarie 2020. Fiecare participant (profil personal) se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Vor fi înscriși doar cei ce vor îndeplini condițiile de participare până data și ora de terminare a concursului. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a premiilor.

Disney in Concert – Magical Music From The Movies va aduce la București muzica faimoasă a copilăriei interpretată de una dintre cele mai de succes orchestre ale capitalei, Orchestra Simfonică București dirijată de Alexandru Ilie și întregită cu imagini din filmele consacrate.

Acestea vor fi prezentate la dimensiuni impresionante, de sute de metri, însoțite de efecte speciale spectaculoase, produse de peste 80 de dispozitive performante și un ecran de proiecție de 360 de grade.

Disney in Concert

Cel mai important concert al acestui început de an, din capitală, Disney in Concert – Magical Music From The Movies se adresează tuturor iubitorilor muzicii, artelor spectacolului și, mai ales, celor care vor să retrăiască atmosfera magică a universului Diney. Vârsta minimă recomandată pentru spectacol este de 3 ani. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua bilete.ro și au prețuri cuprinse între 50 și 200 de lei.

Găsiți aici detaliile tragerii la sorți și lista participanților.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.