Concursuri

CONCURS – Eveniment “La ce să te aștepți” – cu HEIDI MURKOFF

Lansăm un nou concurs UNIC, marca Heidi Murkoff, autoarea cărții What to Expect® When You’re Expecting (La ce să te aștepți când ești însărcinată).

În cadrul acestui concurs se pune la bătaie următorul premiu:

– o invitație dublă la evenimentul La ce să te aștepți – cu HEIDI MURKOFF care va avea loc la Grand Cinema & More (Sala Epika) în data de 2 noiembrie, orele 10-13.

 Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste două condiții:
– TAG altor cinci persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul
– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care premiul nu este revendicat până pe data de 31 octombrie, orele 12.00, premiul va fi automat alocat, fără notificare, altui participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 24 – 30 octombrie 2019, ora 10:00. Câștigătorul va fi anunțat în seara zilei de 30 octombrie 2019. Fiecare participant (doar profil personal) se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a invitației duble.

Pe 2 noiembrie, între orele 10 – 13, la Grand Cinema and More, sala Epika, Heidi Murkoff va vorbi în direct cu părinții români despre sarcină, alăptare și îngrijirea copilului în primii 2 ani de viață.
Evenimentul ”La ce să te aștepți – cu HEIDI MURKOFF este organizat de Asociația SAMAS, în parteneriat cu editura Lifestyle Publishing. Este moderat de Eli Roman și se bucură de participarea doctorului Mihai Craiu, medic primar pediatru și fondator al Spitalului Virtual pentru copii.

TOTUL A ÎNCEPUT CU O SARCINĂ

Se spune adesea că cei mici vin pe lume fără un manual de instrucțiuni. Heidi Murkoff a scris, însă, exact o astfel de carte. Ideea pentru La ce să te aștepți când ești însărcinată s-a născut când Heidi însăși era însărcinată și nu putea găsi răspunsuri la întrebările și frământările ei de viitoare mamă în cărțile de sarcină pe care le citea.

La ce să te aștepți când ești însărcinată a fost prima carte despre sarcină scrisă de o mamă și se află din 1990 pe lista celor mai vândute titluri, întocmită de New York Times, fiind cel mai longeviv best-seller.

La ce să te aștepți când ești însărcinată este cea mai citită carte despre sarcină din lume și este supranumită ”Biblia sarcinii”.

În 2011, revista TIME a numit-o pe Heidi Murkoff printre cei mai influenți 100 de oameni din lume!

În România, editura Lifestyle Publishing a publicat La ce să te aștepți când ești însărcinată și alte 2 titluri din aceeași serie scrisă de Heidi Murkoff: ”La ce să te aștepți în primul an de viață” și ”La ce să te aștepți în al doilea an de viață”.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.