Sfaturi pentru mame

Părinții trebuie să acționeze cu calm și răbdare, în educarea copilului

Consilieri școlari au boicotat activitățile de evaluare psihosomatică - RevistaMargot.ro

– Într-un interviu pentru HotNews.ro, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, spune că prin noua lege a educaţiei nu va renunţa la ora de religie, cu toate că elevii fac religie de când intră până ies din învăţământul preuniverstar. Ministrul Educaţiei arată că prin ora de religie elevii ar trebui să dobândească principiile morale.(Hotnews)

– Copiii ce au părinţi care suferă de dependenţă de alcool se căsătoresc la vârste mai mici de 25 de ani cu persoane ce au, de asemenea, probleme cu consumul de alcool, arată un nou studiu realizat de o echipă a universităţilor Commonwealth din Virginia şi Lund din Suedia. (Descoperă)

– Elevii din învăţământul preuniversitar şi copiii de grădiniţă au intrat în vacanța de iarnă pe 21 decembrie 2018 și se vor întoarce la cursuri pe 14 ianuarie 2019. (EVZ)

– 2018 este anul în care Ecaterina Andronescu revine la conducerea Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN), pentru a patra oară, după schimbarea altor doi miniştri. Pe parcursul anului 2018, Ministerul Educaţiei Naţionale a fost condus de patru miniştri (Liviu Pop, Valentin Popa, Rovana Plumb – ministru interimar, Ecaterina Andronescu), potrivit unei retrospective realizate de Agerpres. (G4Media)

– „Un copil care vorbește corect va reuși să își facă mai ușor prieteni și va fi mult mai sociabil atât acasă, cât și la școală, de aceea încurajarea copilului să pronunțe corect cuvintele trebuie să fie o prioritate și o datorie a oricărui părinte”.(Carmen Ivanov – Revista Margot)

– Atunci când părintele observă că cel mic nu cooperează, important este să-şi păstreze calmul şi să acționeze cu mult tact şi răbdare. (Revista Margot)

Rubrica Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.