Sfaturi pentru mame

Platforma Youtube, criticată din cauza unor videoclipuri periculoase

Platforma Youtube, criticată din cauza unor videoclipuri periculoase - RevistaMargot.ro

– Consiliul Național al Elevilor anunță că a început Campania „2019 – anul finanțării educației”. Primele obiective sunt decontarea integrală a cheltuielilor cu transportul pentru elevii navetiști, eliminarea tarifului maxim per kilometru aferent abonamentului școlar, precum și obținerea reducerii de minimum 50% a tarifului pentru transportul local în comun pe tot parcursul anului calendaristic. (EduPedu)

– Peste 500 de elevi învață într-o școală fără acoperiș, în Timișoara. Clădirea distrusă de o furtună, în septembrie 2017, nu a fost reparată nici până acum!

Clădirea se află în situl de monumente istorice numit „Vechiul cartier Iosefin” din Timișoara, pe colțul a două bulevarde, Ion Dragalina și Regele Carol I.  (Libertatea)

– 5.8 milioane de copii din Siria trăiesc zilnic bombardamente într-o Siria nerecunoscută, complet anihilată. Printre acestea, cel puțin 3 milioane de copii nu știu nimic altceva decât bombardamente și dezastre, iar consecințele la nivel psihologic sunt devastatoare.(A1)

– Aproximativ 100 de copii de la două şcoli dintr-o comună din Vâlcea nu mai primesc o masă caldă gratis fiindcă părinţii au renunţat la un program prin care se oferea această facilitate. Reprezentanţii fundaţiei prin care se derulează proiectul „Pâine şi mâine”, în mai multe judeţe, recunosc că este vorba de un caz singular şi nu-şi explică gestul părinţilor. (Adevărul)

– Un medic pediatru din Florida, Statele Unite critică platforma Youtube după ce a găsit o serie de videoclipuri, destinate copiilor, care conţin instrucţiuni despre sinucidere.

O secvenţă din videoclipul filmat de Hess arată nişte personaje din jocul animat de la Nintendo, „Splatoon”. Femeia afirmă că după patru minute, videoclipul se întrerupe şi îşi face apariţia un bărbat care oferă sfaturi despre „cum să te sinucizi”. (Mediafax)

– Joshua Beckford are 13 ani şi are autism. Asta nu l-a împiedicat ca la vârsta de 6 ani să înceapă cursurile la Universitatea Oxford. Acesta a primit şi un certificat de excelenţă pentru modul în care s-a descurcat la toate cursurile pentru copii dotaţi, printre care filosofie şi istorie, care sunt preferatele lui. El este considerat cel mai tânăr student al celebrei universități. (Adevărul)

Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/.

Image via Pixabay/josemdelaa

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.