Sfaturi pentru mame

Respectați copilul și tratați-l cu încredere

Respectați copilul și tratați-l cu încredere - RevistaMargot.ro

– ANSES, respectiv Agenţia franceză pentru Alimentaţie, Sănătate, Securitate Profesională şi de Sănătate, a anunţat că autorităţile franceze au găsit în scutecele pentru copii mai multe tipuri de substanţe chimice nocive şi în cantităţi periculoase pentru sănătate. (Mediafax)

– La prima vedere, Safe Heaven Baby Box pare o simplă cutie poştală suficient de spaţioasă pentru a depozita un pachet de dimensiuni medii. Cu toate acestea, nu este un loc în care să livrezi coletele, ci un spaţiu special amenajat pentru nou-născuţi, în care mamele aflate într-o situaţie disperată şi care nu vor sau nu pot păstra copilul, îl pot lăsa pentru a fi salvat, în mai puţin de cinci minute, de o organizaţie caritabilă, din SUA, care monitorizează spaţiile non-stop. (Business Magazin)

– Comisia Europeană a înştiinţat joi Austria că a declanşat procedura care poate conduce la sancţionare din cauza legii privind indexarea alocaţiilor copiilor imigranţilor comunitari.

Anterior, ministrul român al Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, afirma, la Digi 24, că indexarea alocaţiilor copiilor nerezidenţi ai angajaţilor din Austria reprezintă un caz clar de discriminare, iar Guvernul ia în considerare să se adreseze Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE). (Mediafax)

– Cinci femei din grupa de vârstă 20-50 de ani mor zilnic, în medie, în România din cauza cancerului de col uterin, o boală ce poate fi prevenită prin vaccinare. În anul 2008, România se număra printre primele țări care introducea vaccinarea împotriva HPV – virusul care provoacă boala – simultan, spre exemplu, cu Marea Britanie. 10 ani mai târziu, suntem țara din Uniunea Europeană cu cea mai mare mortalitate cauzată de cancerul de col uterin și singura, în afară de Polonia, care nu alocă niciun ban pentru vaccinarea anti-HPV. (Hotnews)

– 85 de cazuri de gripă au fost confirmate în ultimele zile în unitățile de învățământ din Capitală, fiind vorba și despre șase grădinițe care au raportat mai multe de trei cazuri de gripă, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar București. (Hotnews)

– Aproximativ 40% din locuitorii Uniunii Europene cu vârsta cuprinsă între 30 şi 34 de ani aveau în 2017 un nivel terţiar de educaţie, arată datele publicate joi de Oficiul European de Statistică (Eurostat). Aceleaşi date arată că România este pe ultimul loc la procentul de persoane cu studii superioare (26%). (Adevărul)

– Respectați copilul și tratați-l cu încredere. În acest fel, se va simți prețuit.Trebuie sa le explicați că a greși este omenește și să comunicați cu el pentru a-l face sa observe ce și unde greșește. Încercați să îl implicați direct în stabilirea unor reguli de comportament, în acest fel se va simți prețuit. (Revista Margot)

Rubrica Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.