Sfaturi pentru mame

Sfaturi pentru mame-teste grilă introduse peste noapte, la BAC și capacitate

Consilieri școlari au boicotat activitățile de evaluare psihosomatică - RevistaMargot.ro

– Un copil de doar doi ani şi jumătate din Galaţi s-a pierdut de bona sa, a traversat un bulevard, a urcat într-un autobuz şi a făcut o plimbare în timp ce era căutat de părinţi, de Poliţie şi de jandarmi. Aventura a ţinut o jumătate de oră, iar, la final, copilul a fost găsit. (Mediafax)

– Universitatea Babeș-Bolyai anunță că organizează, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018, festivalul de știință „SciFest Cluj-Napoca – The science of things”. Evenimentul promovează știința ca pilon al consolidării educației și dezvoltării societății prin direcționarea mentalității spre inovare, informează UBB.(Edupedu)

– Încă un experiment pe elevii care dau Capacitatea şi BAC-ul în 2019: teste grilă introduse peste noapte. (Adevărul)

– Cel mai nou proiect de lege care vrea să modifice regulile concediului paternal, a fost pus în dezbatere la Senat, prin modificarea numărului de zile de concediu libere pe care taţii îl pot solicita atunci când li se naşte un copil. (Mediafax)

– O serie de abuzuri împotriva copiilor au fost sesizate la un centru de plasament pentru minori cu handicap, din Ploiești. Polițiștii au efectuat patru percheziții, iar 15 persoane sunt audiate pentru rele tratamente aplicate minorilor. (EVZ)

– Aerul toxic are un impact devastator pentru miliarde de copii din lume, afectându-le inteligenţa şi cauzând sute de mii de decese, conform unui raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), scrie The Guardian. Studiul a relevat că peste 90% dintre copiii din lume, 1,8 miliarde, respiră un aer toxic. (A1)

– De Ziua Mondială a Economisirii, 31 octombrie, orădenii și cei din localitățile învecinate sunt invitați să își unească forțele cu mii de români din toate colțurile țării pentru a stabili un nou record al României: cea mai mare lecție de educație financiară din lume. (info Oradea)

Rubrica Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.