Apeluri caritabile

Strângere de fonduri pentru Sara

Strângere de fonduri pentru Sara - RevistaMargot.ro

Sara-Elena este o fetiță de 11 luni pentru care fiecare zi trăită este o provocare. Sara suferă de o boală extrem de rară: SINDROM GENETIC NEVUS LINIAR SEBACEU.

Această anomalie genetică poate afecta creierul, inima, rinichii, ochii și pielea. În lume există doar 100-200 de astfel de cazuri, iar Sara este singura persoană din 19 milioane de persoane care trăiesc în România, care suferă de această boală.

Pentru ca Sara să aibă o șansă la viață, ea trebuie să fie operată pentru o serie de afecțiuni, pe perioada unui an de zile. Ajutați-o pe Sara să aibă acces la operațiile care o vor ajuta să lupte împotriva epilepsiei encefalopatice, problemelor cardiace și cancerului renal.

După îndelungi cercetări și drumuri, părinții Sarei au descoperit un centru medical cu experiență în analiza unor cazuri complexe precum cel am Sarei: clinica Cleveland din Ohio.

Medicii de la clinica americană au analizat fiecare afecțiune a Sarei și au stabilit un plan de recuperare pentru cea mică. Costurile acestei șanse la viață sunt însă exorbitante, iar Sara și părinții săi au nevoie de ajutor, căci dragostea pentru Sara este infinită, iar ei își doresc să lupte alături de copilă, în fiecare zi.

Haideți să ajutăm împreună această familie să strângă banii necesari pentru a o susține pe Sara în lupta cu Sindromul Genetic Nevus Liniar Sebaceu.

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele lui Bogdan Mihai (tatăl Sarei), la Banca Unicredit Bank:

RON: RO35 BACX 0000 0010 8926 4000
EUR: RO78 BACX 0000 0010 8926 4002
USD: RO67 BACX 0000 0010 8926 4006

Vă mulțumim și vă ținem la curent cu evoluția Sarei!

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.