Agenda piticilor

Vă invităm la Alegria Târg – ediția de Crăciun

Vă invităm la Alegria Târg - ediția de Crăciun - RevistaMargot.ro

-comunicat de presă-

În perioada 15-16 decembrie va avea loc a treia ediție a târgului Alegria, găzduită de spațiul Commons (Strada Halelor 5, etaj 1).

Ediția de Crăciun a târgului Alegria va reuni peste 30 de antreprenori care își vor expune produsele dedicate atât adulților, cât și copiilor. Vizitatorii vor putea astfel achiziționa haine, încălțăminte, jucării, carti, accesorii și bijuterii. Va exista și o zonă gastronomică, unde vizitatorii vor putea degusta quiche-uri, tarte și sucuri.

De asemenea îi vom avea alături și pe cei de la Asociatia AIPA (Asociația de intervenție precoce în autism), care vor veni cu haine și decorațiuni de Crăciun, inspirate din metodele de terapie pe care le practică copiii la centru.

În cadrul târgului se va organiza o tombolă cu premii, la care vizitatorii se vor putea înscrie la fața locului. Premiile oferite constau în produse ale expozanților prezenți la târg, cât și ale colaboratorilor Fabrix.ro, Pinguinii, Le Petite Olivier.

Pe partea de visual ni se alatură „Ilustaria”, care vine la Alegria cu ilustrații de Crăciun, ce pot fi achiziționate în cadrul târgului la un preț special.

„Am pornit la drum anul trecut cu dorința de a promova antreprenorii români, eu fiind unul dintre ei; de a-i încuraja pe aceștia să-și dezvolte afacerea și de a avea o piață de desfacere. Mă bucur enorm sa vad că acest proiect atât de drag inimii mele crește organic, de la o ediție la alta”, a declarat Meg Mihăiță, fondatorul târgului Alegria.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.