Fertilitate

Decembrie, luna în care se concep cei mai mulți copii

Decembrie, luna în care se concep cei mai mulți copii - RevistaMargot.ro

Luna decembrie este o lună extrem de aglomerată. Dar în această lună se mai întâmplă ceva special, cu excepția cadourilor, Moșului, tradițiilor, întâlnirilor cu familia și prietenii; decembrie fiind luna în care sunt concepuți cei mai mulți bebei.

Conform rezultatelor unor statistici ale jurnalistului Matt Stiles, mijlocul lunii septembrie este cea mai frecventă dată de naștere în SUA. Acesta a consultat îndelung date ale Centrului Național pentru Statistici privind Sănătatea și cele ale Adminitrației Serviciilor de Securitate Sociale ale SUA, în privința nașterilor ce au avut loc între 1994 și 2014.

Se pare că cele mai comune date de naștere ale americanilor ar fi 9, 12 și 19 septembrie. Asta înseamnă că acești copii sunt concepuți în perioada Crăciunului.

Data de 30 august este de asemenea o dată de naștere extrem de populară, acești copii fiind concepuți în jurul lui 23 noiembrie, zi în care începe în mod neoficial pregătirea pentru explozia demografică americană ce va avea loc aproape 10 luni mai târziu.

Astfel sărbătoarea de Crăciun este cea mai comună perioadă de concepere; Ajunul Crăciunului, Crăciunul, Anul Nou fiind cele mai populare date în care se concep copii.

Poate că această dată nu are atât de mult de-a face cu magia sărbătorilor, ci mai degrabă cu faptul că mulți dintre angajați își iau liber în această perioadă a anului, iar acest lucru le conferă oamenilor mai mult timp să se relaxeze, informează Motherly.

De acest Crăciun fii recunoscător pentru timpul pe care îl petreci cu familia și partenerul tău, și cine știe poate în luna septembrie vei primi o răsplată pentru aceste gânduri.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.